PepsiCo numește un român în funcția de Commercial Senior Director pentru Balcanii de Est

PepsiCo numește un român în funcția de Commercial Senior Director pentru Balcanii de Est

Adrian Lăcătuș

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2018

PepsiCo anunță numirea lui Adrian Lăcătuș în poziția de Commercial Senior Director, Balcanii de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a se alătura echipei PepsiCo, Adrian Lăcătuș a lucrat la Mars, în Bulgaria, ca Market Director, având sarcina de a conduce organizarea trans-funcțională a companiei. În prealabil, a avut roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance și Supply Chain la Wrigley și Heidi Chocolate. Deține un Master în Economie de la Academia de Studii Economice din București.

Valoarea tranzacțiilor din piața imobiliară locală a depășit 4 miliarde de euro în ultimii cinci ani. De unde vin investitorii CITEȘTE ȘI Valoarea tranzacțiilor din piața imobiliară locală a depășit 4 miliarde de euro în ultimii cinci ani. De unde vin investitorii

Totodată, Nikos Tzinieris fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, Nikos a condus organizația PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est.

În România, PepsiCo deține două unități de producție: una pentru băuturi răcoritoare (situată in Dragomirești, judetul Ilfov, inaugurată în 2009) și una pentru snacks-uri (în Popești-Leordeni, inaugurată în 1995).

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico
adrian lacatus