Producătorul local Lăptăria cu Caimac vine la bursă

Producătorul local Lăptăria cu Caimac vine la bursă
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 iul 2020

Producătorul local de lactate Lăptăria cu Caimac, lansat în iunie 2018, se pregătește să vină la bursă, în toamna acestui an, cu o emisiune de obligațiuni în cuantum de circa 3 milioane euro, iar anul viitor să listeze și acțiuni, respectiv 30-40% din companie, a anunțat managerul Adrian Cocan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Avem planuri foarte ambițioase pentru următorii 3 ani, ne dorim să investim aproape 16 milioane euro în mai multe proiecte, dintre care cel mai mare este cel de recuperare și refolosire de ambalaje, de 9 milioane euro. Pentru acesta, prima etapă o vom finanța printr-o emisiune de obligațiuni pe care ne-o dorim listată în această toamnă. O să fie în jurul valorii de 3 milioane euro și vrem cândva, anul viitor, în funcție de condițiile pieței, să ne listăm cu acțiuni, probabil 30-40% din companie", a anunțat managerul.

După avertismentul lui Dragnea, Antifrauda declanșează operațiunea ”Demetra” CITEȘTE ȘI După avertismentul lui Dragnea, Antifrauda declanșează operațiunea ”Demetra”

Produsele Lăptăria cu Caimac sunt vândute prin contracte încheiate cu circa 600 de magazine, dintre care 400 din lanțul Mega Image.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, a avut în 2018, ultimul an raportat, o cifră de afaceri de 9,1 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
laptaria cu caimac
lapte
iaurt