Producătorul local Lăptăria cu Caimac vizează extinderea prin exporturi către Germania și Marea Britanie

Producătorul local Lăptăria cu Caimac vizează extinderea prin exporturi către Germania și Marea Britanie
scris 11 apr 2019

Producătorul local de lactate Lăptăria cu Caimac, lansat în iunie 2018, vizează în acest an extinderea spre Germania și Marea Britanie.

“Planurile de dezvoltare prevăd extinderea produselor Lăptăria cu Caimac și în rețeaua Shop&Go, dar suntem în discuții și cu alte 4 rețele de supermarketuri și rețele locale de băcanii. Anul acesta avem în vedere și extinderea către export în țări precum Germania și Marea Britanie”, spune managerul Adrian Cocan.

După avertismentul lui Dragnea, Antifrauda declanșează operațiunea ”Demetra” CITEȘTE ȘI După avertismentul lui Dragnea, Antifrauda declanșează operațiunea ”Demetra”

Produsele Lăptăria cu Caimac sunt vândute prin contracte încheiate cu circa 600 de magazine, dintre care 400 din lanțul Mega Image.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul Lăptăria cu Caimac, a avut în 2018 o cifră de afaceri de 9,1 milioane euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
laptaria cu caimac
lapte
iaurt