Producătorul român de cosmetice Farmec deschide primul magazin Gerovital din Transilvania

Producătorul român de cosmetice Farmec deschide primul magazin Gerovital din Transilvania
scris 12 apr 2017

Producătorul român de cosmetice Farmec deschide primul magazin Gerovital din Transilvania, la Cluj-Napoca. Noul spațiu reprezintă al doilea magazin de brand deschis în acest an, după inaugurarea magazinului Gerovital din Craiova, în luna martie.

„Deschiderea magazinului Gerovital ne oferă multiple motive de împlinire și satisfacție. În primul rând, ne bucurăm să aducem mai aproape de consumatorii noștri din Ardeal cel mai iubit brand românesc. Un alt motiv special de mândrie este dezvoltarea noastră la Cluj-Napoca, orașul în care am crescut și pe care îl numim acasă. A fost punctul nostru de plecare, iar de-a lungul anilor, comunitatea locală ne-a susținut mereu, fapt pentru care suntem profund recunoscători. Acum avem un mod în plus de a ne arăta aprecierea către iubitorii brandului Gerovital”, a declarat Mircea Turdean, Director General al Farmec. 

FOTO Lanțul francez de brutării \ CITEȘTE ȘI FOTO Lanțul francez de brutării "Le Grenier à Pain", în România o afacere de familie, atacă centrul Bucureștiului, deschizând prima brutărie de pe Magheru după 1990

Cu o suprafață de 40 metri pătrați, magazinul Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial Platinia, iar investiția a fost de 240.000 lei.

Farmec deține în România 5 magazine Gerovital și 8 de brand Farmec.

viewscnt
Afla mai multe despre
farmec
gerovital