Profi bifează un nou record în retailul românesc: 32 de inaugurări într-o singură lună

Profi bifează un nou record în retailul românesc: 32 de inaugurări într-o singură lună
scris 30 nov 2017

Retailerul Profi va deschide în ultima zi de noiembrie opt magazine, la Botoșani, Buhusi, Constanța, Farcasele, Huși, Iași, Independența și Turnu Măgurele, stabilind astfel un nou record în retailul românesc: 32 de inaugurări într-o singură lună.

 
Dintre noile magazine, 12 sunt în format Standard, 10 în format City și alte 10 în format Loco.

Magazinele Loco sunt dedicate zonei rurale, City este pentru zone urbane, cu sortimente de produse mai restrânse, iar Standard este magazinul cu suprafețe mari.

 
Cu magazine prezente în 368 de localități și o echipă de care se apropie de 13.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. 

DOCUMENT Schimbare: Firmele cu capital social de 45.000 lei și cel puțin 2 angajați primesc dreptul de a opta pentru impozit pe profit în loc de impozit pe cifra de afaceri CITEȘTE ȘI DOCUMENT Schimbare: Firmele cu capital social de 45.000 lei și cel puțin 2 angajați primesc dreptul de a opta pentru impozit pe profit în loc de impozit pe cifra de afaceri

Retailerul a încheiat 2016 cu venituri de peste 3,5 miliarde lei (788 milioane euro), cu aproape 40% mai mari decât în 2015, și un profit net de 126 milioane de lei (28,1 milioane euro), dublu față de anul anterior.

Profi este deținut de fondul de investiții Mid Europa, care a preluat rețeaua de magazine în noiembrie 2016 de la Enterprise Investors pentru 553 milioane euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
retail
magazine