Restaurantele și cafenelele din Iași vor putea servi și în interior, în limita a 30% din locuri

Restaurantele și cafenelele din Iași vor putea servi și în interior, în limita a 30% din locuri
scris 30 dec 2020

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, anunță că, începând de joi, restaurantele și cafenelele vor putea servi și în interior, în limita a 30% din locuri.

”Dragi ieșeni, vă aduc la cunoștință că, începând cu data de 31 decembrie 2020, între orele 6.00 – 23.00, restaurantele și cafenele din orașul nostru vor fi deschise și în interior în limita de 30% din capacitate. Vă mulțumesc pentru că ați respectat măsurile sanitare privind combaterea pandemiei și vă rog să rămâneți vigilenți pentru ca numărul de îmbolnăviri să scadă și mai mult în perioada următoare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Mihai Chirica.

eMAG, amendă de 6,7 milioane euro de la Consiliul Concurenței pentru abuz de poziție dominantă. Retailerul a colaborat și a recunoscut fapta. CEO-ul Iulian Stanciu: „Viteza cu care am dezvoltat platforma nu a fost lipsită de erori, dar am învățat.” CITEȘTE ȘI eMAG, amendă de 6,7 milioane euro de la Consiliul Concurenței pentru abuz de poziție dominantă. Retailerul a colaborat și a recunoscut fapta. CEO-ul Iulian Stanciu: „Viteza cu care am dezvoltat platforma nu a fost lipsită de erori, dar am învățat.”

Acesta face apel la populație să respecte în continuare măsurile de protecție, scrie News.ro.

”Trebuie să fim solidari, să purtăm mască și să ne dezinfectăm mâinile, să evităm aglomerațiile și să respectăm recomandările specialiștilor din sănătate. Doar împreună putem combate pandemia”, a mai scris Chirica.

La ultima raportare a DSP Iași, în perioada 14 – 28 decembrie, rata de infectare în municipiul Iași a fost de 2,06 la mie.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurante
iasi