Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis un magazin în Fashion House Outlet Centre București

Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis un magazin în Fashion House Outlet Centre București
scris 15 sep 2020

Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin în Fashion House Outlet Centre București, singurul magazin de brand al Cacharel din România și care comercializează exclusiv haine pentru bărbați. 

Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astăzi un brand de renume internațional.

Platformă de e-commerce: Numărul comenzilor la magazinele online a crescut cu 50% de la debutul pandemiei. Într-un scenariu obișnuit, această reorientare spre online ar fi avut loc în 3-4 ani CITEȘTE ȘI Platformă de e-commerce: Numărul comenzilor la magazinele online a crescut cu 50% de la debutul pandemiei. Într-un scenariu obișnuit, această reorientare spre online ar fi avut loc în 3-4 ani

Cu o suprafață de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare.

Până în primăvara anului 2021, Fashion House Group va inaugura al doilea outlet din București, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafață fiind deja închiriată.

viewscnt
Afla mai multe despre
cacharel
fashion house outlet centre