Retailerul online elefant.ro are un nou director financiar

Retailerul online elefant.ro are un nou director financiar
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 2 dec 2019

Noul director financiar al Elefant Online este Gherasim Briceag, care l-a înlocuit pe Alexandru Namașco, după ce acesta a întrerupt colaborarea cu societatea începând cu luna noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Retailerul online elefant.ro a înregistrat în 2018 o creștere a vânzărilor cu 4,4 milioane de lei, de la 131 milioane lei la 135,4 milioane lei. Pentru acest an, estimările companiei indică o creștere a veniturilor cu 20% față de anul 2018.

CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite

Elefant Online este controlată de Millenium Gold Resources, deținută de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, alături de Olif și Catalyst Romania.

După numărul de comenzi, Elefant.ro este al doilea jucător din piață. În prezent, cel mai mare retailer online de pe plan local este eMag (Dante International), al cărui acționar majoritar este grupul sud-african Naspers.

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant.ro
director financiar