Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision intră în cel mai nou mall din România

Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision intră în cel mai nou mall din România
scris 14 dec 2017

Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision va intra în Râmnicu Vâlcea, în complexul comercial deschis recent Shopping Center, dezvoltat de NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Sport Vision este unul dintre cei mai noi retaileri internationali de sport care au intrat in România, alăturându-se celorlalți mari competitori care operează magazine multi-brand (Decathlon, Intersport, Hervis, Decimas, Sportisimo) și mono-brand (Nike, Under Armour, Adidas, New Balance, 4F, Salomon).

Aqua Carpatica intră în magazinele britanice Tesco, Valvis asigură un buget de marketing de 3,5 milioane lire CITEȘTE ȘI Aqua Carpatica intră în magazinele britanice Tesco, Valvis asigură un buget de marketing de 3,5 milioane lire

Sport Vision este activ în estul Europei. Compania a intrat pe piața românească în 2015 și s-a extins rapid in centre comerciale, fiind astăzi prezent în Plaza București, AFI București, Mega Mall București, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Cluj-Napoca, precum și în outletul Fashion House din București.

NEPI Rockcastle a investit aproximativ 40 milioane euro în Shopping City Râmnicu Vâlcea, centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați.

Dezvoltatorul este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sport vision
magazin
extindere