Retailerul WatchShop.ro are un nou CEO. Vânzările magazinului online vor crește cu 15% în acest an

Retailerul WatchShop.ro are un nou CEO. Vânzările magazinului online vor crește cu 15% în acest an

Dragoș Diaconu, director general WatchShop.ro

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 15 mai 2017

Noul director general al WatchShop.ro este Dragoș Diaconu, care îl înlocuiește pe Cătălin Florea. Din noua poziție, Diaconu este responsabil de strategia de creștere a companiei și de consolidarea poziției de lider pe piață, precum și de dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată oferite clienților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Florea, care a ocupat această poziție timp de șase ani și care se va axa acum pe administrarea companiei la nivel strategic, cu accent pe zona de investiții și noi oportunități de business.

Peste 22.000 de angajați ai Finanțelor au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de legea salarizării CITEȘTE ȘI Peste 22.000 de angajați ai Finanțelor au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de legea salarizării

WatchShop.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro și estimează pentru 2017 o creștere de circa 15%.

“Estimarea de creștere pentru anul în curs se bazează pe contextul de reluare a consumului, pe investițiile pe care le facem în echipa de achiziții și pe dezvoltarea segmentului de servicii pentru îmbunătățirea experienței clienților. De la începutul anului, am extins echipa de achiziții, urmând să creștem importul direct de ceasuri”, a afirmat noul CEO al retailerului online.

Diaconu, 38 de ani, are o experiență de peste 15 ani în sectorul public și privat, cea mai recentă poziție ocupată fiind cea de manager de department în cadrul Eurobank Property Services, divizia imobiliară a Bancpost, unde a coordonat activitățile de consultanță și vânzări.

El este absolvent al programului de EMBA al Maastricht School of Management în 2016, licențiat al facultăților de Științe Politice (2003) și Istorie Contemporană (2001), în cadrul Universității București și este absolvent de studii universitare de masterat în Relații Internaționale și Drept European.

WatchShop.ro are un portofoliu de peste 14.000 de modele disponibile, de la peste 80 de branduri internaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
watchshop.ro
director general
vanzari