Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde cu încă un magazin, deschis în București Mall

Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde cu încă un magazin, deschis în București Mall
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2017

Lanțul de parfumerii Douglas, divizie a retailerului Douglas GmbH și intrat pe piața din România în 2007, continuă extinderea rețelei de magazine, cu un punct de vânzare în București Mall, al 23-lea din rețeaua locală și cel de-al optulea din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„Anul 2017 este un an dedicat extinderii rețelei Douglas. Ne-am concentrat eforturile în această direcție pentru a fi mai aproape de clienți, în retailul tradițional sau online. Până la sfârșitul anului ne dorim să creștem rețeaua până la 25 de magazine”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Magazinul are o suprafață de peste 400 metri pătrați și este din punct de vedere al dimensiunii și al ofertei de produse, printre cele mai mari magazine Douglas din Romania. 

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România CITEȘTE ȘI Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, intrat luna aceasta pe piața locală, deschide un nou restaurant în România

Rețeaua de magazine Douglas numără 23 de puncte de prezență - un magazin online și 22 de magazine fizice, în 12 orașe (București, Baia Mare, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Târgu Mureș).

Douglas Romania a încheiat anul 2016 cu o vânzări în creștere cu 21% față de anul anterior și o cifră de afaceri 93 milioane lei.

Douglas GMBH este unul dintre principalii retaileri europeni din segmentul de parfumerie și cosmetice. Oferta sa multi-chanel, care integrează magazinele fizice, online și mobile, cât portofoliul de peste 35.000 de produse actualizate constant, plasează Douglas în primele poziții pe piața competitiva a cosmeticelor selective.

În anul financiar 2015/2016, Douglas a generat vânzări de aproximativ 2,7 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
douglas
parfumerii