Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea

Rețeaua Ted's Coffee își continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2020

Lanțul de cafenele Ted's Coffee, controlat de Vasile Andreică, continuă investițiile și anunță deschiderea de noi unități în București, în cartierul Tineretului și în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, rețeaua de cafenele TED'S COFFEE CO ajunge la 38 locații, în creștere față de o rețea de 31 cafenele la finele anului 2019. Pe parcursul anului 2020 au fost deschise nouă cafenele și au fost închise două locații. 

INFOGRAFICE Țigaretele rămân produsele din tutun favorite ale românilor, urmate de produsele de tutun încălzit. BAT domină piața vânzărilor de țigarete, PMI secondează însă atât la afaceri, cât și la profit CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Țigaretele rămân produsele din tutun favorite ale românilor, urmate de produsele de tutun încălzit. BAT domină piața vânzărilor de țigarete, PMI secondează însă atât la afaceri, cât și la profit

“Ca antreprenor, rămân optimist față de evoluția mediului de business în ciuda contextului actual care a influențat domeniul HoReCa. Astfel, din cele nouă cafenele deschise anul acesta, trei au fost lansate până în martie, și celelalte șase până la sfârșitul anului, practic în pandemie”, a declarat Vasi Andreica, CEO TED’S COFFEE CO.

În prezent, marea majoritate a cafenelelor stradale sunt operaționale, dar vânzările sunt semnificativ mai mici comparativ cu cele înregistrate anul trecut din cauza faptului că sunt închise în interior, plus fără terase din cauza vremii reci și a traficului extrem redus în contextul școlii online și al activităților profesionale remote. “Sperăm că situația va începe să se amelioreze din martie 2021. Astăzi generăm pierderi însemnate operațional și ne uităm cu încredere la granturile promise de guvern. “În ceea ce privește planurile de extindere pe acest segment, considerăm că vor apărea oportunități cu spații stradale foarte bune. De exemplu, în primul trimestru din 2021 vom deschide o nouă cafenea stradală în Piața Română din București, lângă ASE, cu un concept mai elaborat”, spune antreprenorul Vasi Andreica,

În acest moment, majoritatea cafenelelor situate în clădiri de birouri sunt închise,  dar estimările mizează pe o redeschidere a locațiilor în luna martie a anului viitor. “Cu puține excepții, am găsit înțelegere din partea proprietarilor pentru suspendarea sau diminuarea plății chiriei până la repopularea clădirilor. Contrar impresiei generale, cred că acest segment de piață își va reveni după jumătatea anului 2021, când vom avea deschideri în mai multe clădiri de birouri”, adaugă Vasi Andreica.

De asemenea, Vasi Andreica speră într-o revenire graduală a sectorului HoReCa din centrele comerciale, în acest moment toate cafenelele din mall-uri fiind deschise.

Ted's Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri și stradal.

viewscnt
Afla mai multe despre
ted's coffee
vasile andreica
cafenele