SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi

SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 feb 2024

A fi femeie aduce cu sine darul de a da viață, de a crea bucurii și armonie în jurul celorlalți. Este o călătorie în care fiecare gest, fiecare zâmbet și fiecare atingere se împletesc într-o poveste eternă. În luna martie, SensoDays dedică fiecare moment pentru a celebra o comoară prețioasă, o forță subtilă și grațioasă ce conferă lumii o nuanță distinctivă de frumusețe - feminitatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numeroase femei, inclusiv din lumea design-ului, și-au găsit încrederea și inspirația pentru a trece peste prejudecăți sau pentru a-și urma visul. Produsele semnate de designeri celebri precum, Cecilie Manz și Sylvie de France sunt promovate drept etalon de eleganță și inovație, regăsindu-se în portofoliul SensoDays și devenind la rândul lor, simboluri ale puterii de a oferi unui spațiu trăsături distinctive. Obiectele statement de design create de aceste două nume remarcabile subliniază că a fi femeie este un proces continuu de descoperire și îmbrățișare a propriei tale frumuseți, în toate formele și nuanțele ei.

SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi

Feminitatea este o celebrare a frumuseții personale, iar spațiul de baie ar trebui să reflecte această celebrare în fiecare dimineață. Așa cum mărturisește Cecilie Manz: "Este important ca oamenii sa își poată personaliza spatiul de baie si rutina fiecarei dimineti". Colecția Luv de la Duravit, premiată cu Red Dot și IF Design Award, exemplifică în detaliu această înțelegere, aducând în băile clienților SensoDays o eleganță unică și o experiență personalizată. Această colecție premium poate fi achiziționată la un preț special până pe 15 martie de la SensoDays, oferind fiecărei femei posibilitatea de a se simți frumoasă în propriul sanctuar care reflectă nu doar trăsăturile sale, ci și emoțiile, visurile și frumusețea interioară pe care o aduce în fiecare zi în lume.

SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi

Frumusețea prinde viață prin mâinile talentate ale femeilor care s-au remarcat în lumea design-ușui, iar feminitatea se manifestă și prin arome subtile și elegante. Maison Berger, un nume ce exprima istoria, patrimoniul si spiritul francez, este disponibil pe SensoDays, și oferă opțiuni care emană un aer de feminitate în fiecare colț al casei. Sylvie de France, creatoarea lămpii catalitice Lilly, redefinește estetica și explorează frumusețea, transpunând modelul feminin în forma distinsă a sticlei. Specializată in lumea luxului si a cosmeticelor, designerul lucreaza pentru cele mai mari nume: de la Boucheron la Rolex, de la Yves Saint Laurent la Van Cleef și Arpels. Lampa catlitică Lilly emană un parfum Exquisite Sparkle, aducând o notă fresh și delicată în fiecare încăpere.

SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi

Cu SensoDays, poți adăuga aceste opere de artă marca Maison Berger în spațiul tău. Creată cu pasiune și grijă de artista Sylvie de France, "all time feminine", Lolita Lempicka este o expresie autentică a feminității și a luxului etern. Această bijuterie a designului își găsește locul în colecția Maison Berger, aducând o notă de farmec și sofisticare în fiecare spațiu.

În această lună, brandul își propune să celebreze feminitatea care într-o lume adesea agitată, aduce o adiere de sensibilitate și compasiune. SensoDays se afirmă ca liderul de necontestat în amenajarea băilor perfecte și devine sursa ta de încredere pentru toate nevoile de design interior, de la bucătărie și decor special, până la mobilier italian și cele mai rafinate textile pentru căminul tău. În calitate de specialist de top, SensoDays oferă soluții complete, propunându-ți o gamă variată de opțiuni care pot transforma casa visurilor tale într-o realitate impresionantă. Aici vei descoperi alegeri inspirate, produse de calitate superioară și branduri renumite care te vor însoți cu stil și eleganță de-a lungul întregii tale vieți.

SensoDays: O simfonie a luxului și a feminității în fiecare zi

Ceea ce recomandă cu mândrie SensoDays sunt cei peste 15 ani de experiență, dar și portofoliul bogat în proiecte, dezvoltate alături de parteneri din domeniul rezidențial și public. La SensoDays atributele cheie sunt rafinamentul și excelența în amenajarea casei tale, acolo unde fiecare detaliu contează și fiecare spațiu devine o expresie autentică a personalității tale.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
lux
cadouri