Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2021

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune stabilite pentru primul trimestru al acestui an și inaugurează astfel un nou restaurant KFC, în cadrul Sepsi Value Center, din orașul Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chișinău, Republica Moldova și în Italia.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Sphera Franchise Group a realizat în 2020 vânzări din restaurante de 710,80 milioane lei, cu 25,55% mai mici decât cele de 954,73 milioane lei din exercițiul financiar precedent.

Sphera Franchise Group, companie care îi are ca acționari majoritari pe oamenii de afaceri Nicolae Badea, Radu Dimofte și Lucian Vlad, a fost adusă la cota Bursei de Valori București în toamna anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
sphera franchise group