Startup-ul românesc Innoship semnează un parteneriat cu Leroy Merlin pentru a eficientiza managementul livrărilor

Startup-ul românesc Innoship semnează un parteneriat cu Leroy Merlin pentru a eficientiza managementul livrărilor
scris 20 oct 2020

Startup-ul Innoship, dezvoltatorul soluției de tip SaaS (software as a service) cu același nume, care permite business-urilor din retail și ecommerce să administreze contracte de curierat, și care în luna august a primit o investiție de tip Seed de la fondul GapMinder în valoare de 550.000 de euro, a semnat un parteneriat cu retailerul francez Leroy Merlin.

Începând cu luna noiembrie, Innoship va gestiona livrarea comenzilor din cele 18 magazine, cât și comenzile online.

Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring CITEȘTE ȘI Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring

Compania a fost înființată anul trecut și are în plan să devină cel mai mare agregator pentru opțiuni de livrare din Europa Centrală și de Est.

Startup-ul Innoship a fost fondat în 2019 de o echipă de seniori în sectorul de retail, supply chain, curierat și IT. Partenerii-fondatori - Daniel Nicolae, Andrei Paul, Dan Ungureanu și Robert Tănase - au experiență în companii precum Orange, Penny și Urgent Cargus. Cătălin Grigorescu, avocat, s-a alăturat echipei în 2020, în calitate de investitor și advisor strategie și afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
innoship
leroy merlin