Altex se extinde cu un nou magazin

Altex se extinde cu un nou magazin
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2020

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, se extinde cu un nou magazin, în Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul va fi inaugurat pe 21 octombrie, iar investiția se ridică la 1.000.000 euro.

Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring CITEȘTE ȘI Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring

Noul magazin Altex, aflat Mall AFI Brașov, se întinde pe o suprafață de peste 1.600 metri pătrați.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex a consemnat în 2019 o cifră de afaceri de 4,08 miliarde de lei, de la 3,55 miliarde de lei în anul precedent, iar profitul net a urcat cu 18,8%, la 75,43 milioane de lei. Datoriile companiei au avansat ușor anul trecut, la 1,09 miliarde de lei, în timp ce creanțele s-au contractat la 68,11 miliarde de lei, de la 77,4 milioane de lei în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
magazin
botosani