Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când și unde deschide al doilea restaurant

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, a anunțat când și unde deschide al doilea restaurant
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2017

Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell a anunțat când va deschide al doilea restaurant în București, după cel inaugurat în Băneasa Shopping City.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Noul restaurant va fi deschis în Mega Mall București pe 30 noiembrie, urmând astfel să fie prinsă mini-vacanța dintre 30 noiembrie-3 decembrie, cu potențial mai mare de vânzare.

Recent, Taco Bell a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

Aqua Carpatica intră în magazinele britanice Tesco, Valvis asigură un buget de marketing de 3,5 milioane lire CITEȘTE ȘI Aqua Carpatica intră în magazinele britanice Tesco, Valvis asigură un buget de marketing de 3,5 milioane lire

Astăzi, grupul operează peste 43.000 de restaurante fast food în 135 de țări, din care 6.500 sunt localuri Taco Bell. Obiectivul companiei este de a realiza vânzări globale de 15 miliarde de dolari și a deține 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Lanțul de fast-food aparține de grupul american Yum! Brands. În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. 

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
fast food cu specific mexican
baneasa shopping city
taco bell lromania
mega mall