Telefoanele și electrocasnicele urcă vânzările CEL.ro

Telefoanele și electrocasnicele urcă vânzările CEL.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2018

CEL.ro, unul dintre principalii jucători din piața de e-commerce din România, anunță o creștere a vânzărilor cu 30% în primul semestru al anului 2018, înregistrând astfel vânzări în valoare de aproximativ 33 milioane euro și estimând că, până la finalul anului, va realiza vânzări de aproximativ 70 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform datelor oferite de retailerul online, cele mai mari creșteri în materie de vânzări au fost la telefoane, electrocasnice și componente.

CEL.ro, gestionat de compania Corsar Online, a fost înființat în anul 2005 și are peste 150 de angajați. Corsar Online este deținută integral de Tiberiu Pop.

Situație paradoxală: deși pesta porcină ieftinește carnea de porc la poarta fermei, românii o cumpără mai scumpă din magazine CITEȘTE ȘI Situație paradoxală: deși pesta porcină ieftinește carnea de porc la poarta fermei, românii o cumpără mai scumpă din magazine

Corsar Online a deschis un Marketplace care are circa 500 de furnizori, ce au adăugat în site aproximativ 400.000 de produse. Ca urmare, în primul semestru al anului 2018, s-au înregistrat peste 8.000 de comenzi și vânzări în valoare de aproximativ 5 milioane lei. Corsar Online previzionează că până la sfârșitul anului platforma va genera vânzări de 25 milioane lei. S-au înregistrat vânzări crescute la accesorii telefoane, mobilă, fashion, bricolaj și articole sportive, evidențiindu-se astfel interesul crescut al clienților și față de produsele din afara gamei electro-IT.

viewscnt
Afla mai multe despre
cel.ro
retailer