Topul restaurantelor și preparatelor din București preferate de utilizatorii Uber Eats

Topul restaurantelor și preparatelor din București preferate de utilizatorii Uber Eats
scris 23 apr 2019

Serviciul de livrare de mâncare online Uber Eats a realizat un top al celor mai bune restaurante din București și a celor mai bune preparate, conform preferințelor utilizatorilor.

Topul ia în calcul atât scorul mediu din aplicație pentru fiecare restaurant sau preparat, cât și numărul de comenzi.

Analiștii CFA estimează că euro va crește peste nivelul de 4,85 lei în următoarele 12 luni CITEȘTE ȘI Analiștii CFA estimează că euro va crește peste nivelul de 4,85 lei în următoarele 12 luni

Top 5 restaurante preferate de utilizatorii Uber Eats:

  1. Nicolai 
  2. King Rolls
  3. Atelierul de Tarte
  4. Emte Burger & Street Food Gourmet
  5. Aria Gourmet Burger

Top 5 lanțuri de restaurante populare în rândul utilizatorilor Uber Eats:

  1. Condimental
  2. Divan
  3. Burger Van
  4. Pep & Pepper
  5. City Grill

Cea mai populară ciorbă este cea de perișoare de la Ciorbărie, iar cea mai apreciată pizza din oraș este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania. Când vine vorba de paste, utilizatorii Uber Eats preferă Sara Green pentru cele mai gustoase paste integrale cu sos de caju și avocado.

Iubitorii de cartofi prăjiți recomandă și comandă cu încredere de la Burger Van Home - cartofi prăjiți cu sos cheddar și jalapeno, iar cel mai apreciat burger din oraș, Raclette beef burger, poate fi găsit la restaurantul Emte Burger & Street Food Gourmet.

Restaurantul Japanos primește cele mai bune ratinguri pentru Sushi box - salmon mix. Iar cei care doresc un fel de mâncare mai ușor comandă de cele mai multe ori Hot Turkey Salad de la Salad Revolution sau Vegan Zucchini de la Restaurantul Arome.

Serviciul Uber Eats a fost lansat în decembrie 2015 în Toronto, iar momentan aplicația este disponibilă în peste 290 de orașe din peste 30 de țări din întreaga lume, cu peste 100.000 de restaurante partenere.

În București, Uber Eats a ajuns la peste 600 de restaurante partenere.

viewscnt
Afla mai multe despre
topul celor mai bune restaurante
uber eats
livrare mancare