Vânzările Carlsberg în România au crescut cu 21% în 2017

Vânzările Carlsberg în România au crescut cu 21% în 2017
scris 21 feb 2018

Carlsberg, brand de bere aflat în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a înregistrat o rată de creștere a vânzărilor din România de 21% în 2017 față de 2016,  în contextul unei serii de investiții realizate de URBB în anul 2017, ce au vizat atât mărirea capacității de producție a fabricii din Pantelimon, cât și diversificarea portofoliului cu produse și soluții noi.

Carlsberg continuă tendința ascendentă a vânzărilor în România, marcând a doua rată anuală de creștere de două cifre obținută în ani consecutivi, după ce volumele anuale de vânzări ale Carlsberg la nivelul pieței locale s-au majorat cu 38% în 2017 în comparație cu rezultatele din 2015.

Brandul Carlsberg a fost lansat pe piața din România în anul 2001, iar în prezent deține o poziție puternică pe segmentul super premium.

Philip Morris International și Scuderia Ferrari continuă colaborarea pentru a promova viziunea unui viitor fără fum CITEȘTE ȘI Philip Morris International și Scuderia Ferrari continuă colaborarea pentru a promova viziunea unui viitor fără fum

Portofoliul URBB include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby și Granini pe piața băuturilor răcoritoare.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
carlsberg
bere