Vascar a investit 45.000 de euro în primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, amplasat în Bacău

Vascar a investit 45.000 de euro în primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, amplasat în Bacău
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 6 sep 2016

Compania Vascar din Vaslui, producător de mezeluri, conserve și pate, a inaugurat  primul magazin sub conceptul „Moldova în bucate”, situat în centrul Bacăului, în urma unei investiții de 45.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua unitate se întinde pe o suprafață de 72 metri pătrați.

„Cel mai nou magazin din rețeaua Vascar își propune să ofere o prezentare mult mai bună a produselor „Moldova în bucate”, astfel încât clienții să beneficieze de o experiență de cumpărare superioară. (...) Seria de magazine concept, inaugurată odată cu lansarea magazinului din Bacău, vine să amintească tuturor românilor că mâncărurile delicioase înseamnă și emoție, atmosferă plăcută, în compania unor oameni dragi”, a declarat Vlad Ciuburciu,  director de marketing Vascar.

Expansiune în Moldova: Producătorul de mezeluri Vascar vrea vânzări cu 20% mai mari, la 16 milioane euro CITEȘTE ȘI Expansiune în Moldova: Producătorul de mezeluri Vascar vrea vânzări cu 20% mai mari, la 16 milioane euro

Sub brandul „Moldova în Bucate”, Vascar produce o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale,  de la specialități țărănești, produse crud uscate, semipreparate, la mâncăruri la cutie.

Compania a avut anul trecut afaceri de aproape 61,2 milioane de lei (13,8 milioane de euro) și estimează o creștere a business-ului cu 20% în acest an, până la 73,4 milioane de lei (16,3 milioane de euro). Totodată, Vascar vrea să ajungă cu distribuția la nivel național.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
vascar
producator de mezeluri
conserve
pate