VIDEO&FOTO Ikea lucrează la noi rețete ale faimoaselor chifteluțe, testând ingrediente precum insecte și alge

VIDEO&FOTO Ikea lucrează la noi rețete ale faimoaselor chifteluțe, testând ingrediente precum insecte și alge
scris 8 apr 2018

Laboratorul alimentar al retailerului suedez de mobilă Ikea lucrează la noi rețete ale faimoaselor chifteluțe pe care le pune la dispoziția clienților, în restaurantele din incinta magazinelor, testând ingrediente mai puțin obișnuite, precum insecte și alge, dar asigurând că acestea nu vor fi introduse în meniu în perioada imediată.

Space10, laboratorul Ikea, a făcut deja un pas uriaș către crearea unui fast-food sustenabil atunci când a propus carnea vegană, în 2015, iar acum continuă să experimenteze cu idei noi, conform Business Insider.

Astfel, cu accent pe producția de hrană imaginativă și durabilă, Space10 a încercat ingrediente precum insecte, alge și carne cultivată în seră.

FOTO Încep lucrările de transformare a fostei fabrici Automatica din Floreasca în ansamblu rezidențial, cu spații de retail și birouri. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devine mall, cu modele Ford interbelice. În 2016 au fost proteste CITEȘTE ȘI FOTO Încep lucrările de transformare a fostei fabrici Automatica din Floreasca în ansamblu rezidențial, cu spații de retail și birouri. Hala Ford deschisă de nepotul lui Carol Davila devine mall, cu modele Ford interbelice. În 2016 au fost proteste

Laboratorul precizează că nu există planuri curente pentru a introduce noile feluri de mâncare în meniul Ikea, urmărind doar "să vină cu feluri de mâncare care arată bine, să aibă un gust bun și sunt bune pentru oameni și planetă".

Sursa foto: youtube

Sursa foto: youtube

 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
lutz
momax