VIDEO Magazin ”La Clătite” din Mamaia, amendat de Protecția Consumatorilor

VIDEO Magazin ”La Clătite” din Mamaia, amendat de Protecția Consumatorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2024

Un magazin ”La Clătite” din Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța, care au găsit, în urma unui control, produse expirate, compoziție pentru clătite sau waffe veche de câteva zile, fructe depreciate, dar și urme de grăsime arsă și murdărie. Totodată, s-a propus oprirea temporară a activității, până la remedierea deficiențelor.

Potrivit Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța, magazinul ”La Clătite" din Mamaia, aparținând SC Red SRL, a fost amendat cu 5.000 de lei și s-a propus oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor constatate, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. CFO Sphera Franchise Group: Performanțele din ultima perioadă au fost istorice. Potențialul e de cel puțin dublare în România, Republica Moldova și Italia - în analiză CITEȘTE ȘI VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. CFO Sphera Franchise Group: Performanțele din ultima perioadă au fost istorice. Potențialul e de cel puțin dublare în România, Republica Moldova și Italia - în analiză
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În urma unui control, comisarii au constatat utilizarea de produse și proceduri nesigure pentru consumatori, care pot afecta sănătatea acestora. Au fost găsite 20 de kilograme de compoziție pentru clătite și waffe, produse cu două și trei zile înainte, refrigerate, gem de fructe de pădure expirat din 15 aprilie, un kilogram de căpșuni depreciate.

Totodată, erau utilizate răcitoare pentru băuturi pentru depozitarea de materii prime, coșuri de gunoi descoperite, ambalajele de la alte materii prime erau reutilizate.

Comisarii au mai găsit grăsime arsă pe aparatele de waffe, depuneri de praf pe grătarul de protecție al ventilatorului din frigider, rafturi de frigider cu vopsea exfoliată și urme de rugină, chedere la frigider cu firimituri și praf/faina, spatule de silicon cu impurități, la îmbinarea cu manerul, spațiul de depozitare de la subsol, insalubru, cu urme de mucegai pe perete, pânze de păianjen în colțuri, materii prime ambalate depozitate în aceeași încăpere cu un pat pliant, întins, pereți exteriori cu spații libere, în partea inferioară/ lucrare nefinisată, prin care puteau intra praf, nisip, insecte, rozătoare.

Sursa video:www.ziuaconstanta.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
la clătite
mamaia