Vinul zilei: o cava care dezvăluie note de patiserie fină, fructe de livadă și accente mineral pământoase care îi oferă un deliciu aparte. Savuros alături de tartine, brânză, nuci, șuncă sau un brunch spectaculos.

Vinul zilei: o cava care dezvăluie note de patiserie fină, fructe de livadă și accente mineral pământoase care îi oferă un deliciu aparte. Savuros alături de tartine, brânză, nuci, șuncă sau un brunch spectaculos.
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 feb 2024

Vinul zilei, Cava Seleccio Brut de la crama Mas Pere, este obținută din struguri Xarel·lo; Macabeo și Parellada. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Mas Pere pune mare preț pe tradiție și cultură, angajamentul pentru metodele tradiționale de vinificare, dar și pentru soiurile de struguri locale. Un ambasador Cava, dar și al regiunii de care este legată, Catalonia, Spania, Mas Pere produce unele dintre cele mai bune Cava din lume.

Dovadă este și vinul de astăzi, Cava Mas Pere Brut Seleccio, un spumant într-o frumoasă culoare de galben verzui, cu note olfactive de citrice și măr verde, la care se adaugă pe palat aromele de fructe albe. Degustați acest vin la 6-8 grade Celsius, alături de tartine, brânză, nuci, șuncă sau chiar în asociere cu un brunch savuros.

Radu Rizea: E o cava ca la carte, plină de viață, de arome și la un preț care se bate de la egal la egal cu cele mai bune oferte de prosecco, deși este un spumant de tip champagne, cu a doua fermentare în sticlă și maturare pe drojdii timp de 12 luni. Note de patiserie fină, fructe de livadă (mere verzi, pere dulci) și accente mineral pământoase care îi dau un deliciu aparte.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin