Vinul zilei: un Merlot carea a obținut Medalia de Aur la Mundus Vini 2022, un vin echilibrat, foarte bine făcut, cu arome intense de fructe negre, prune și vanilie. De savurat alături de preparate din vânat sau vită

Vinul zilei: un Merlot carea a obținut Medalia de Aur la Mundus Vini 2022, un vin echilibrat, foarte bine făcut, cu arome intense de fructe negre, prune și vanilie. De savurat alături de preparate din vânat sau vită
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 ian 2024

Bacanta Merlot Barrique 2017 de la Crama Gîrboiu este un vin excepțional, apreciat peste tot în lume și medaliat cu Aur la concursul Mundus Vini 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Crama Gîrboiu este situată în Cotești, județul Vrancea, într-o regiune care oferă condiții climatice și un sol bogat în minerale favorabile cultivării de viță-de-vie. Începută în 2005, această afacere de familie a crescut treptat, producând astăzi vinuri de o calitate superioară.

Bacanta Merlot Barrique 2017 este parte a gamei Bacanta, o colecție a vinurilor pretențioase, învechite în baricuri de stejar. Vinul de astăzi este un vin cu aromă intensă de fructe negre, prune și vanilie. Bine echilibrat și corpolent, vinul dezvăluie o bună persistență și taninuri puternic pronunțate. Vă recomandăm să îl serviți la o temperatură de 16-18°C alături de preparate din vânat sau vită.

Alin Ioniță: “Astăzi ne întâlnim cu un Merlot autentic, ajuns la forma sa de exprimare maximă. Este colorat în roșu bordo și emană parfum intens de zmeură și căpșună. Gustul este foarte bine echilibrat și, deși nu își trădează originile și vine la întâlnire cu o aciditate poziționată sus, are suficient de mult corp și tanin să ajungă la finalul cursei pe plus. Este un Merlot foarte bine făcut, ce posedă corp și atitudine de vin mare.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin