Vinul zilei: un Shiraz popular, din sudul Australiei, catifelat și cu o aciditate bine echilibrată, cu note olfactive de zmeură și piper alb, la care se adaugă pe palat nuanțele de fructe roșii, piper alb și condimente

Vinul zilei: un Shiraz popular, din sudul Australiei, catifelat și cu o aciditate bine echilibrată, cu note olfactive de zmeură și piper alb, la care se adaugă pe palat nuanțele de fructe roșii, piper alb și condimente
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 ian 2024

Tempus Two Silver Series Shiraz 2017, vinul zilei, oferă eleganță oricărei ocazii, fie că este o cină festivă, un prânz în familie sau o întâlnire cu prietenii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Produs din strugurii proveniți din podgoriile din sud-estul Australiei, vinul abordează stilul modern de vinificare.

“Dincolo de tradiție" este crezul producătorului Andrew Duff, cel care conduce crama Tempus Two încă din 1997. Crama situată în mijlocul Văii Hunter, o regiune viticolă binecunoscută în Australia, produce anual vinuri îndrăznețe și elegante, perfecte pentru orice ocazie și apreciate astăzi peste tot în lume.

Tempus Two Silver Series Shiraz 2017 dezvăluie un buchet bogat, aromele de zmeură coaptă fiind într-un echilibru perfect cu notele subtile de piper alb. Gustul este dominat de asemenea de fructe roșii cu note de piper alb și condimente. Taninurile fine excelent integrate oferă o lungime și un final deosebit. Vă recomandăm să îl degustați alături de carne roșie la grătar, brânzeturi maturate, vânat cu pene, piept de rață în sos de piper.

Nicușor Cazan: “Unul dintre vinurile populare din sudul Australiei, produs de o cramă relativ nouă, fondată de o familie de respectabili winemakeri australieni. Prin urmare avem toate condițiile pentru un Shiraz tipic de Lume Nouă ce se poate bea în fiecare zi. Culoarea sa este întunecată, cu margini cărămizii, semn al maturării în sticlă. Aromele de cireșe, prune, vanilie vin pe fondul unei corpolențe ridicate, tipice. Senzația de catifea, aciditatea bine potrivită și screw-cap-ul îl fac cu ușurință un vin foarte ușor de băut.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin