Vinul zilei: un cupaj roșu care oferă un atac elegant de fructe roșii, cacao și discrete note balsamice care pun în valoare corpul catifelat. De savurat alături de carne roșie și brânzeturi maturate

Vinul zilei: un cupaj roșu care oferă un atac elegant de fructe roșii, cacao și discrete note balsamice care pun în valoare corpul catifelat. De savurat alături de carne roșie și brânzeturi maturate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 ian 2024

Vinul zilei, Amore Leggero Appassimento Rosso Veneto 2020 de la Villa Fura este un roșu ușor, expresiv și savuros.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Villa Fura are o tradiție viticolă de mai bine de 40 de ani, fiind fondată de către frații Fura, cei care au recunoscut potențialul ridicat al podgoriilor din regiunea Verona, Italia. Astăzi, Villa Fura reprezintă un grup de antreprenori care și-au oferit priceperea și experiența pentru a crea vinuri de o calitate înaltă și pentru a aduce succesul acestui proiect.

Villa Fura Amore Leggero Appassimento dezvăluie arome de violete, fructe roșii și vanilie. Procesul de appassimento îi oferă tente dulcege elegante și delicate, notele sale fiind frumos completate de aciditatea echilibrată.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne roșie și brânzeturi maturate.

Răzvan Jurca: De Revelion am avut cea mai animată masă din toată ambianța salonului unde am petrecut. Asta datorită faptului că imediat după ce mi-am făcut intrarea în restaurantul care ne-a găzduit, cu un pachet de vinuri bune sub braț, m-am dat mare că am ceva la mine care le va dezlănțui pe doamne ca nimic din ce au mai gustat în viața asta. Știam ce zic: odată prezentată sticla de Amore - Rosso Veneto, vin făcut pe stil Appassimento Leggero, paharele s-au întins spre subsemnatul și, odată umplute, chicotele de încântare au acoperit muzica pusă la boxe de DJ. Vinul mi-a respectat magistral promisiunea, oferind imediat un atac elegant de fructe roșii, cacao și discrete note balsamice care au pus în valoare corpul catifelat din care se distingeau clar, până la finalul tandru și lung, impresii calde de vișine și condimente dulci. Parcursul elegant și postgustul măreț au făcut restul. Adică, aproape restul, fiindcă de frica domnilor consorți am schimbat rapid partitura și nu am marșat să devin noul Casanova local, deși, recunosc, tare mi-ar fi plăcut treaba asta!

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin