Vinul zilei: un spumant fresh, crispy și frumos făurit, originar din Africa de Sud. Un cupaj savuros de Chardonnay și Pinot Noir care bucură de la primul pahar

Vinul zilei: un spumant fresh, crispy și frumos făurit, originar din Africa de Sud. Un cupaj savuros de Chardonnay și Pinot Noir care bucură de la primul pahar
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 ian 2024

Vinul de astăzi, Krone Borealis Brut 2021, este un spumant savuros obținut din Pinot Noir și Chardonnay, un vin parte a portofoliului cramei sud africane Krone Twee Jonge Gezelle.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietatea Krone Twee Jonge Gezellen este situată în nord-vestul regiunii viticole Tulbagh din Africa de Sud. Deși proprietatea este veche de 300 de ani, istoria sa viticolă începe în secolul al XX-lea. Primul Krone Borealis vintage (1987) a fost lansat cu succes în 1991.

Krone Borealis Brut 2021 dezvăluie bule mătăsoase, aciditate cristalină, frumos conturată și arome de pepene galben, piersici albe, ananas proaspăt și ceva tente de biscuiți. Savurați acest vin la o temperatură de 6-8 grade Celsius, alături de fructe de mare, pește sau salate.

Cosmin Tudoran: “Cum spuneam într-o postare de zilele trecute, respectiv că vinurile pentru weekend se cumpără de marți iată că puteți să dați curs de achiziții pentru sărbătoarea ce va fi să vină. Pentru că nu există zi onomastică, sărbătoare sau pur și simplu nevoia de a “celebra” viața fără a deschide o sticlă de spumant. Iar astăzi ai oportunitatea de a trage în coș câteva bucăți dintr-un spumant fresh, crispy, frumos făurit, unde strugurii Chardonnay și Pinot Noir fac evidentă casă bună, mai ales că au fost prăjiți de un soare sud-african. Cu o mineralitate frumoasă, cu un alcool demn de jocul de-a “v-ați ascunselea”, cu un platou de fructe albe coapte, pere, mere Ionatan și puțină coajă de pâine, bubbly-ul de azi bucură de la primul pahar. Sfatul medicului spune că n-are sens să iei doar 1 sticlă..”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin