Walmart retrage unele produse care promovau punerea sub acuzare a lui Trump, după o campanie pe Twitter împotriva companiei

Walmart retrage unele produse care promovau punerea sub acuzare a lui Trump, după o campanie pe Twitter împotriva companiei
scris 9 iul 2018

O campanie pe Twitter de boicotare a Walmart a determinat retailerul să elimine produsele comercializate online care promovau punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump, dar aceleași tricouri sunt disponibile pe Amazon.com și alte site-uri, transmite MarketWatch.

Hashtag-ul #BoycottWalmart a fost lansat ca reacție la o gamă de tricouri inscripționate cu mesajul ”Impeach 45”, care au atras atenția luni. Tricourile erau încă disponbile, marți, la prețuri de la 16,95 și până la 41,95 de dolari, în cazul versiunii cu mânecă lungă, scrie News.ro.

”Aceste produse erau comercializate de terțe părți pe site-ul nostru, nu erau oferite direct de Walmart. Eliminăm acest tip de articole, în funcție de reanalizarea politicilor referitoare la platforma noastră”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

Cu toate acestea, tricourile erau încă disponibile, joi, pe Amazon și la alți comercianți, precum Kamal Ohava.

Strategie: Brico Depôt deschide în România spații experimentale de tip pop-up store. În primăvară, Kingfisher i-a majorat puternic capitalul și a asigurat colaborarea cu Praktiker CITEȘTE ȘI Strategie: Brico Depôt deschide în România spații experimentale de tip pop-up store. În primăvară, Kingfisher i-a majorat puternic capitalul și a asigurat colaborarea cu Praktiker

Tricouri “Impeach 45” mai sunt disponibile pe platforma Etsy, de la o serie de vânzători, precum și pe eBay.

Reprezentanții eBay nu au răspuns solicitărilor pentru comentarii, iar cei ai Amazon și ai Etsy au refuzat să comenteze.

Majoritatea tricourilor de pe site-ul Walmar erau fabricate de Old Glory, o companie din Connecticut care fabrică tricouri pentru evenimente muzicale și de divertisment, dar erau și versiuni oferite de City Shirts și Hanes Brands.

viewscnt
Afla mai multe despre
walmart
twitter