Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România

Producătorul biscuiților Ulker și McVitie’s numește o tânără de 27 ani la șefia fabricii din România
scris 9 iul 2018

Compania din domeniul alimentar Pladis, deținută de turcii de la Yildiz Holding, a numit-o la conducerea fabricii Ulker din România pe Morven Burden, în vârstă de 27 de ani, care a devenit astfel cel mai tânăr director de fabrică la nivelul grupului.

Pladis, holding rezultat în urmă cu doi ani din combinarea operațiunilor Yildiz pe segmentele de biscuiți, ciocolată și prăjituri, este cel mai mare jucător pe piața de profil din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, având 34 de fabrici în 13 țări și 26.000 de angajați. Cu sediul în Marea Britanie, holdingul are în portofoliu mărci ca Ulker, McVitie’s și Godiva.

Morven Burden, născută în Scoția, a lucrat anterior la mai multe fabrici Pladis din Marea Britanie, printre care McVitie’s Carlisle și McVitie’s Harlesden (din apropiere de Londra). Ea a fost promovată acum în poziția de director general al fabricii Eurex Alimentare-pladis din România, unde va fi responsabilă pentru “menținerea standardelor și creșterea activității”.

CEO-ul Gregory’s explică grecilor surprinși de ce a revenit în România: \ CITEȘTE ȘI CEO-ul Gregory’s explică grecilor surprinși de ce a revenit în România: "Când am plecat, TVA era 24%, iar în Grecia era 9%. Acum se merge în direcție inversă"

Eurex Alimentare (Ulker), situată în Popești Leordeni, are 250 de angajați și produce 4.000 de tone de biscuiți pe an, sub mărci precum Ulker, Petit Beurre, Biskrem și Tempo.

Anul trecut, compania a raportat afaceri de 33,3 milioane de lei, în urcare ușoară de la aproximativ 31,8 milioane de lei în 2016, însă a rămas pe pierdere, cu un rezultat negativ de 15,27 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ulker romania
pladis
morven burden
director general
conducere
numire