Schimbare în conducerea dezvoltatorului austriac Immofinanz România. Fulga Dinu, fostă CFO al Iulius Group, preia funcția de Country Manager Operations

Schimbare în conducerea dezvoltatorului austriac Immofinanz România. Fulga Dinu, fostă CFO al Iulius Group, preia funcția de Country Manager Operations
scris 27 apr 2018

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară, a numit-o la conducerea operațiunilor din România pe Fulga Dinu, care a deținut anterior a deținut funcția de CFO al Iulius Group și pe cea de country manager al Eurohypo, banca germană membră a grupului Commerzbank.

Anul trecut Immofinanz și-a consolidat operațiunile pe piața spațiilor de birouri și a celor comerciale și a introdus mărcile internaționale ale grupului în România: myhive pentru birouri, VIVO! pentru centrele comerciale și Stop Shop pentru parcurile de retail.

Grupul de francize Peeraj, unul dintre cei mai importanți ju­că­tori de pe piața locală de modă, a intrat pe nișa de fast-food CITEȘTE ȘI Grupul de francize Peeraj, unul dintre cei mai importanți ju­că­tori de pe piața locală de modă, a intrat pe nișa de fast-food

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă aproximativ 20% din portofoliul total al companiei, inclusiv 18 investiții finalizate cu o valoare totală de 822.8 milioane de euro.

În România, portofoliul de retail al Immofinanz include în prezent patru centre comerciale Vivo!, în Cluj-Napoca, Constanța, Baia Mare și Pitești, care sunt în prezent complet ocupate și au o suprafață închiriabilă totală de 147.000 metri pătrați. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
immofinanz
fulga dinu