După 70 de ani, producătorul japonez Hitachi își schimbă numele

După 70 de ani, producătorul japonez Hitachi își schimbă numele
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2018

Începând cu octombrie 2018, după 70 de ani, numele brandului Hitachi va fi înlocuit de HiKOKI. Koki este cuvântul japonez pentru mașinile industriale, iar prefixul "Hi" reprezintă viziunea tehnologică și conducerea de calitate a noului brand. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Investitorul financiar KKR a cumparat toate acțiunile de la compania mamă Hitachi Ltd, în primăvara lui 2017. Aceasta marchează începutul unei noi ere care ne deschide noi oportunități pentru care suntem foarte bine pregătiți’’, spune Yasushi Fukui, Director General la Koki Holdings Europe GmbH. Noua companie speră să-și mărească veniturile până la 2,7 miliarde dolari până în 2020.

Iohannis: Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României. Îi cer public demisia CITEȘTE ȘI Iohannis: Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României. Îi cer public demisia

În Romania, marca Hitachi este prezentă din anul 2007 prin intermediul companiei Hitachi Power Tools Romania SRL. Compania importă aproximativ 85% din gama de produse Hitachi, concentrându-se în principal către sectorul profesional. Aceasta a înregistrat o cifră de afaceri în 2017 de aproximativ 4,5 mil euro, în creștere cu 10% fața de anul precedent.

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul în Tokyo, Japonia, este un producător al echipamentelor electrice pentru utilizatorii profesioniști. Compania oferă o gamă largă de echipamente profesionale pentru aproape orice sector industrial, precum și o selecție completă de accesorii. Acestea includ ciocane demolatoare si rotopercutoare, dălți, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, mașini de debitat, frezare și unelte specializate pentru prelucrarea lemnului, a betonului și a oțelului. Hitachi Koki a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 miliarde dolari în ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
hitachi
hikoki