Smartree, furnizor de servicii HR, deschide la Craiova al patrulea birou din România

Smartree, furnizor de servicii HR, deschide la Craiova al patrulea birou din România

Adrian Stanciu, CEO Smartree

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 sep 2017

Smartree, companie ce activează pe piața de externalizare a proceselor de HR,  deschide la Craiova cel de-al patrulea punct de lucru al companiei, care va oferi servicii de externalizare calcul salarial și administrare personal. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am ales Craiova ȋn urma consultării unor studii despre piața muncii din Romȃnia, dar și despre posibilitățile de dezvoltare pe diverse regiuni. Am văzut o oportunitate ȋn a deschide un birou aici și am ȋnceput să testăm piața. Am găsit oameni extrem de bine pregătiți ȋn acest domeniu, care se potrivesc profilului pe care ȋl căutam și așa a ȋnceput totul”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Ȋn prima fază, echipa din Craiova va fi formată dintr-un Team Leader și doi sau trei specialiști, ȋnsă, ea se va mări progresiv, pe măsură ce va crește numărul de clienți, dar și de  servicii oferite. 

Afacerile transportatorilor români depășesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro. Cine sunt principalii jucători CITEȘTE ȘI Afacerile transportatorilor români depășesc nivelul istoric de 10 miliarde de euro. Cine sunt principalii jucători

Ȋn prezent, Smartree are 85 de angajați, ȋn centrele din Bucuresti, Pitești și Timișoara. Compania oferă o gamă completă de servicii precum salarizare, administrare de personal, analiză și raportare pentru management, recrutare, muncă temporară sau consultanță ȋn domeniu. 

Smartree a fost înființată în anul 2000 și procesează 600.000 de angajați anual, având peste 180 de clienți, în majoritate companii multinaționale, dar și companii cu capital integral românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartree
hr
craiova
adrian stanciu