Start-up-ul fintech Revolut, prezent și în România, a ajuns la 1,3 milioane de utilizatori și și-a majorat de cinci ori veniturile anul trecut

Start-up-ul fintech Revolut, prezent și în România, a ajuns la 1,3 milioane de utilizatori și și-a majorat de cinci ori veniturile anul trecut
scris 24 sep 2018

Start-up-ul fintech Revolut a anunțat că veniturile au crescut de 5 ori în anul 2017, de la 2,4 milioane de lire sterline la 12,8 milioane, volumul lunar al tranzacțiilor a crescut de la 200 de milioane de dolari la 1,5 miliarde de dolari, iar numărul utilizatorilor s-a triplat, de la 450.000 la 1,3 milioane.

Compania a înregistrat o pierdere totală de 14,8 milioane de lire în 2017, în timp ce și-a dublat echipa la peste 400 de angajați, a lucrat activ la extinderea pe 10 piețe internaționale, a aplicat pentru o licență europeană de bancă și a început să lucreze la dezvoltarea unei platforme de investiții fără comisioane, un proiect unic în Europa.

Revolut a anunțat că prioritatea în acest moment o reprezintă expansiunea internațională, creșterea numărului de utilizatori și dezvoltarea continuă de produse inovatoare în industrie, precum platforma de trading fără comisioane.

ING Bank a decis data până la care închide în România toate casieriile fizice CITEȘTE ȘI ING Bank a decis data până la care închide în România toate casieriile fizice

Potrivit celor mai recente date, publicate în iulie, Revolut a ajuns la 50.000 de utilizatori în România, după deschiderea unui birou local.

Revolut a fost înființată în iulie 2015 și are sediul în Londra. Compania a obținut finanțări de 340 de milioane de dolari de la investitori precum Index Ventures, Balderton Capital, Ribbit Capital sau DST Global.

viewscnt
Afla mai multe despre
fintech
revolut