Takeaway.com deschide trei hub-uri în România

Takeaway.com deschide trei hub-uri în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 24 iun 2019

Platforma Takeaway.com, care la începutul anului trecut a cumpărat platforma de comenzi online de mân­care Oliviera, cu operațiuni în România, de la grupul bulgar Hello Hungry, deschide trei hub-uri în România, la București, Iași și Constanța, folosite ca puncte de lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La momentul tranzacției, Takeaway.com, care deține cele mai mari mărci de livrare a produselor alimentare din Germania, Olanda, Polonia, Belgia și Austria, și-a anunțat ținta de a deveni numărul unu și în România, indicând că va investi semnificativ în acest sens.

Prin achiziția Oliviera, Takeaway.com și-a consolidat poziția în Europa de Est, în conformitate cu strategia de a-și extinde poziția de lider pe continent.

EXCLUSIV Surpriză - eMAG vinde depozitul de lângă București, abia deschis, cea mai mare investiție a retailerului de până acum și cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Banii - plasați în afacerea de bază CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Surpriză - eMAG vinde depozitul de lângă București, abia deschis, cea mai mare investiție a retailerului de până acum și cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Banii - plasați în afacerea de bază

Oliviera a fost lansată pe piața din România în 2015.

Pe piața locală funcționează diferite aplicații de livrare mâncare de la mai multe localuri, precum foodpanda, Glovo, Uber Eats, iar alte restaurante și-au dezvoltat propriul serviciu de livrare.

viewscnt
Afla mai multe despre
takeaway
oliviera