Termene.ro numește un nou Chief Technology Officer

Termene.ro numește un nou Chief Technology Officer
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2021

Termene.ro, platforma care oferă informații actualizate în timp real despre firmele din România, anunță numirea lui Alexandru Mărăcineanu în funcția de Chief Technology Officer (CTO).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În acest nou rol, Alexandru Mărăcineanu va fi parte a echipei de management și va coordona dezvoltarea IT a platformei Termene.ro și echipa de specialiști tech din companie.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Cu 15 de ani de experiență în zona tech, Alexandru Mărăcineanu consideră că rolul strategic al unui CTO este de a alinia resursele companiei la obiectivele de business și de a fi liantul dintre management și echipa IT. “Într-un business tech, nucleul de bază este format din departamentul IT, iar rolul CTO-ului este strategic prin deciziile care influențează direcțiile de dezvoltare ale companiei”, spune Alexandru Mărăcineanu.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Compania Termene.ro estimează pentru 2021 o creștere accelerată în contextul lansării unor proiecte noi care au ca fundament instrumente de Inteligență Artificială (AI).

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
termene.ro
alexandru mărăcineanu