Tranzacție: Deutsche Telekom preia UPC Austria pentru 1,9 miliarde euro

Tranzacție: Deutsche Telekom preia UPC Austria pentru 1,9 miliarde euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2017

Compania de comunicații prin cablu Liberty Global, proprietarul UPC, va vinde divizia UPC Austria către filiala locală a Deutsche Telekom pentru 1,9 miliarde euro, conform Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Liberty Global va furniza o serie de servicii de tranziție până la 4 ani, în special funcțiile legate de rețele și tehnologia informației, și va permite T-Mobile Austria să utilizeze marca UPC până la 3 ani.

"Combinația dintre UPC Austria și T-Mobile Austria va oferi scara națională necesară pentru a concura cu companii mai mari ca A1", a declarat Mike Fries, director executiv al Liberty Global.

UPC Austria este cel mai mare operator de cablu din Austria, cu 654.000 de clienți, furnizând servicii de video, voce și internet în bandă largă.

Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România CITEȘTE ȘI Retailerul Extreme Digital, concurent eMag pe piața din Ungaria, va deschide primul showroom din România

Cifra de afaceri a UPC Austria se ridică la 342 milioane de dolari, ceea ce reprezintă aproximativ 2% din veniturile totale realizate de Liberty Global anul trecut.

Liberty Global este cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări, printre care și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
upc austria