Tranzacție: Grupul belgian Reynaers, prezent pe piața din România, cumpără Forster Profilsysteme, producător elvețian de profile din oțel, cu dealer pe piața locală

Tranzacție: Grupul belgian Reynaers, prezent pe piața din România, cumpără Forster Profilsysteme, producător elvețian de profile din oțel, cu dealer pe piața locală
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2017

Grupul belgian Reynaers, prezent și pe piața din România, a cumpărat dezvoltatorul și producătorul elvețian de profile din oțel Forster Profilsysteme, de la grupul Arbonia, cele două companii urmând să funcționeze independent, livrând produse și servicii pe piețele proprii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reynaers Aluminium, companie înființată în 1965 și având sediul în Duffel, Belgia, este unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea de soluții arhitecturale inovatoare și durabile din aluminiu. Reynaers are aproximativ 2.000 de angajați și activează în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. 

Reynaers România activează pe piața locală din 1996 și are în prezent peste 1.000 de clienți. Anul trecut, valoarea afacerilor echipei locale Reynaers România a fost de aproximativ 6 milioane euro.

Forster Profilsysteme este specializat în dezvoltarea, producția și comercializarea sistemelor de oțel și oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru uși, ferestre și fațade.

Fondat în 1874, grupul Forster are 210 angajați în sediul central din Elveția și reprezentanțele regionale din 11 țări.

Dezvoltatorul P3 extinde parcul logistic din București cu un nou depozit de până la 100.000 metri pătrați. Mișcarea, explicată prin cererea crescută din partea clienților CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul P3 extinde parcul logistic din București cu un nou depozit de până la 100.000 metri pătrați. Mișcarea, explicată prin cererea crescută din partea clienților

Forster Profilsysteme este reprezentat în România printr-un dealer.

Arbonia este furnizor în domeniul construcțiilor, listat la SIX Swiss Exchange, și are sediul central în Arbon, în cantonul Thurgau, Elveția. Grupul este activ la nivel mondial prin companii de distribuție, reprezentanțe și parteneriate în peste 70 de țări.

Principalele centre de producție sunt în Elveția, Germania, Republica Cehă, Polonia, Slovacia și Italia.

Arbonia are în total peste 8.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers
profilsysteme