Tranzacție - SGS, cel mai mare furnizor de servicii de testare și certificare, semnează o nouă achiziție în România. Compania a renunțat la piața locală în comunism

Tranzacție - SGS, cel mai mare furnizor de servicii de testare și certificare, semnează o nouă achiziție în România. Compania a renunțat la piața locală în comunism
scris 8 nov 2022

Multinaționala elvețiană SGS, cel mai mare furnizor de servicii de inspecție, certificare și testare la nivel global, a achiziționat afacerea românească Industry Lab, furnizor de servicii de analiză microbiologică pentru detectarea agenților patogeni de origine alimentară, relevă datele analizate de Profit.ro. 

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

Fondat în 2009, cu sediul în București, Industry Lab a avut anul trecut afaceri de 2,1 milioane lei și un profit de circa 252.000 lei, cu 17 angajați.

Firma este deținută de familiile Octavian și Ilinca Ioniță, respectiv Bujorel și Elena Petre, conform termene.ro, fiind de mai mulți ani parteneră a SGS.

În toamna anului 2021, cum a anunțat atunci Profit.ro, SGS s-a extins în România, preluând afacerile locale ale francezilor de la IDEA TESTS.

Înființată în 1878, SGS (fosta Société Générale de Surveillance) cu sediul la Geneva, este lider mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării produselor și serviciilor oferite de companii, având peste 96.000 de angajați și 2.700 de birouri în întreaga lume.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

SGS și-a lansat operațiunile în România în 1922 și a activat pe piața locală până în 1947. Compania a reluat serviciile locale în 1992, după o pauză de 45 de ani.

Subsidiara din România furnizează servicii de inspectie, certificare, verificare și testare pentru principalele sectoare economice și operează o rețea extinsă de birouri și laboratoare în cele mai importante orașe și porturi din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
sgs
sgs romania
idea tests
servicii inspectie
certificare si testare
preluare idea tests romania
achizitie