Agenție de turism: Aflați în concediu, românii își rezervă deja vacanțele pentru Revelionul 2020

Agenție de turism: Aflați în concediu, românii își rezervă deja vacanțele pentru Revelionul 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2019

Chiar dacă se află în concediu, românii își rezervă deja vacanțele pentru Revelionul 2020, astfel că cererile pentru vacanțele de iarnă au crescut cu 15 % față de anul trecut, arată într-un comunicat agenția Eturia, care pariază pentru sfârșitul de an pe destinații precum SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauritius, Maldive, Kenya și Thailanda, în condițiile în care un sejur la plajă într-o destinație exotică poate depăși 5.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Deși ne aflăm în plin sezon estival, clienții noștri au început să ne transmită solicitari pentru a-și achiziționa vacanța de Revelion. Românii știu deja că Revelionul este o perioadă atât de solicitată în întreaga lume, iar disponibilitatea locurilor pentru zboruri este foarte redusă așa că au învătat să își achizioneze aceste pachete din timp. În acest context, observăm o creștere a cererilor comparativ cu anul trecut de 15%. Sfatul meu pentru cei care nu s-au hotărât încă, este să contacteze agențiile pentru a avea vacanța planificată până în cel mai mic detaliu”, a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia.

Pentru sezonul vacanțelor de iarnă, Eturia a studiat piața internațională, trendurile din anii trecuți, dar a ținut cont și de opiniile turișitilor. Astfel, a conceput ofertele de anul acesta pentru a se potrivi perfect cu profilul turistului roman aflat în căutare de oferte pentru destinațiile exotice. În aceste condiții, Eturia pariază pentru sfârșitul de an pe următoarele destinații: SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauritius, Maldive, Kenya și Thailanda, scrie News.ro.

Programul ”Litoralul pentru toți” începe cel mai târziu la început de septembrie. Prețuri cu până la 70% mai mici CITEȘTE ȘI Programul ”Litoralul pentru toți” începe cel mai târziu la început de septembrie. Prețuri cu până la 70% mai mici

“Achiziționând de acum vacanța de Revelion, turiștii au posibilitatea să aleagă dintr-o paletă foarte vastă de oferte. Astfel, cu cât ne apropiem mai mult de plecare, disponibilitatea este mai scăzuta, iar tarifele mai ridicate”, mai spune Sorin Stoica, CEO Eturia.

Bugetul mediu per familie pentru un Revelion în aceste destinații exotice variază în funcție de durată, număr de persoane, categorie hotel. Pentru un sejur la plajă în Thailanda, cu mic-dejun inclus, tariful este de aproximativ 5.000 de euro, iar pentru o vacanță în SUA, fără regim de mese inclus, o familie poate plăti aproximativ 7.000 de euro. În Mauritius, bugetul aproximativ pentru o familie cu un copil, în regim all Inclusive, este de 10.000 de euro. În Mexic, aceeași vacanță all Inclusive ajunge la 9.500 euro, pe când în Kenya la 7.500 euro/familie.

Eturia are în acest moment peste 57 de angajați și trei sedii în: București, Piatra Neamț și Cluj. În anul 2018, Eturia a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar în 2019 prevede o creștere de 20%, comparativ cu 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
revelion 2020