Agenție de turism: Hotelurile de 2 și 3 stele din sudul litoralului sunt ocupate 100%

Agenție de turism: Hotelurile de 2 și 3 stele din sudul litoralului sunt ocupate 100%
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2017

Agenția de turism Transilvania Hotels & Travel, parte a SIF Transilvania, arată că, până pe 15 august, toate camerele de hotel de două și trei stele din sudul litoralului sunt rezervate complet, urmărind dinamica cererilor de vacanță în acest sezon estival pentru hotelurile din portofolilul SIF, din stațiunile Saturn, Venus, Eforie Sud, Eforie Nord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Tendința pe care noi am observat-o pentru acest sezon este aceea că a existat o cerere substanțială venită din partea românilor îndreptată cu precădere către hoteluri de două și trei stele poziționate în sudul litoralului, în perioada imediat următoare acestea fiind fully booked. Nici după această dată, lucrurile nu stau foarte diferit, cererile din partea românilor pentru pachete în hoteluri de două și trei stele sunt în creștere și pe capătul acesta de sezon și în contextul în care, din data de 21 august, scad tarifele”, a declarat directorul general al Transilvania Hotels & Travel, Marius Zamfir.

În hotelurile din sudul litoralului, valoarea minimă pentru un pachet de șapte nopți este de 630 lei cazare la două stele și 3.850 lei la patru stele, pentru cazare și pensiune completă, scrie News.ro.

STUDIU Afacerile din turismul de pe litoralul românesc vor depăși în acest an 1,5 miliarde de lei CITEȘTE ȘI STUDIU Afacerile din turismul de pe litoralul românesc vor depăși în acest an 1,5 miliarde de lei

Turoperatorul Transilvania Hotels & Travel operează peste 20.000 de locuri de cazare în destinații de pe litoralul Mării Negre, Băile Felix, Covasna, Tușnad, Buziaș, Predeal, precum și în orasele Brașov și Ploiești.

Marți, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, declara că stațiunea Mamaia va pierde turiști în favoarea sudului litoralului, care este mai mult aerisit.

viewscnt
Afla mai multe despre
hoteluri
litoral
venus
eforie