Air France KLM: Peste 100 de destinații intercontinentale cu până la 40% mai ieftine

Air France KLM: Peste 100 de destinații intercontinentale cu până la 40% mai ieftine
scris 6 ian 2016

Compania Air France KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% pentru mai mult de 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

În premieră pentru România, a anunțat operatorul aerian, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români din Asia și America de Nord.

Pe continentul nord-american prețurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston și Montreal. Pentru călătorii care vor să aungă în Brazilia, firma a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoană, dus-întors, incluzând o reducere de 35 - 40% față de prețul standard al biletului.

Și pentru Asia prețurile biletelor sunt reduse cu până la 50%, începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai. Spre Singapore, un zbor dus-întors costă de la 559 euro de persoană.

Pentru a obține reducerile, turiștii vor putea rezerva destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016, iar călătoria va trebui făcută până pe 26 iunie 2016 (data întoarcerii în țară).

Doi frați din Galați au cumpărat de la BCR hotelul Bicaz din Mamaia CITEȘTE ȘI Doi frați din Galați au cumpărat de la BCR hotelul Bicaz din Mamaia

Compania anunță și o scădere a tarifului de bază pentru călătoriile București- Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoțiilor) era de 159 euro de persoana, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o sâmbătă inclusă.

Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucatori în transportul aerian la nivel mondial și lider de piața pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2013, compania a transportat peste 77,3 milioane de pasageri și peste 1,3 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 552 aeronave, iar rețeaua acoperă 231 de destinații din 103 țări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, și Amsterdam-Schiphol.

Air France și KLM sunt companii membre ale alianței globale SkyTeam, care numără 20 membri și care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o rețea globală de peste 16.323 de zboruri către peste 1.064 de destinații din 178 de țări.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
air france
klm
reduceri tarife