Aro Palace Brașov angajează CEO și Hotel General Manager

Aro Palace Brașov angajează CEO și Hotel General Manager
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Compania Aro Palace Brașov, deținută de Transilvania Investments, acționar majoritar cu 85% din acțiuni, este în căutarea unui CEO și a unui General Manager pentru hotelul omonim.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu 1.300 de locuri de cazare în administrare, la care se adaugă 3 restaurante și un centru de wellness, Aro Palace este una dintre cele mai importante companii din turism din zona centrală a țării. 

FOTO Accor a lansat brandul Handwritten Collection, cu planul de a deschide unități inclusiv în România CITEȘTE ȘI FOTO Accor a lansat brandul Handwritten Collection, cu planul de a deschide unități inclusiv în România

Hotelul, clasificat acum la 5 stele, a fost inaugurat în 1939, chiar înainte de izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial, fiind proiectat de arhitectul Horia Creangă, nepotul lui Ion Creangă. Pentru Brașov reprezintă un punct de reper, kilometrul 0 al orașului.

Din martie 2022, Călin Ile a preluat conducerea companiei Aro-Palace Brașov, pe poziția de președinte al Consiliului de Administrație.

Recrutarea este coordonată acum de compania elvețiană specializată în domeniul ospitalității winsedswiss.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aro palace brașov
ceo