CNADNR închide Transalpina și Transfăgărășan pentru realizarea de poze și clipuri video

CNADNR închide Transalpina și Transfăgărășan pentru realizarea de poze și clipuri video
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2016

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că va închide circulația pe Transalpina și pe Transfăgărășan, marți și miercuri, în anumite intervale orare, pe perioade de câte 20 de minute, pentru realizarea unor sesiuni foto-video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Transalpina (DN 67C), cea mai înaltă șosea din România, are o lungime de circa 148 kilometri și face legătura între orașele Novaci din județul Gorj și Sebeș din județul Alba. Transfăgărășanul (DN 7C), care leagă județul Argeș de județul Sibiu, tranversând Munții Făgăraș, are o lungime de circa 150 de kilometri, scrie News.ro.

”Circulația va fi închisă/deschisă alternativ, pe perioade de timp de câte 20 de minute, pentru realizarea unui material foto-video static și dinamic pe DN 67C (Transalpina) respectiv DN 7C (Transfăgărășan)”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Pe Transalpina, circulația va fi întreruptă în data de 30 august, în intervalul orar 10:00 - 19:00, pe sectorul cuprins între kilometrul 42 și kilometrul 44.

Zeci de oameni au protestat la sucursala CEC Bank din Zlatna, după ce două foste angajate le-ar fi furat bani din conturi CITEȘTE ȘI Zeci de oameni au protestat la sucursala CEC Bank din Zlatna, după ce două foste angajate le-ar fi furat bani din conturi

Circulația va fi închisă și pe Transfăgărășan, în data de 31august, în intervalele orare 09:00 - 15:00, pe sectorul cuprins între kilometrul 112 și kilometrul 114, și în intervalul orar 15:00 - 19:00, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 118 și kilometrul 120.

Potrivit unui anunț postat pe transfagarasan.net, materialul foto-video este realizat pentru firma de accesorii și îmbrăcăminte pentru motocicliști Polo Motorrad Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
transfagarasan