CNADNR: Sistemul de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești este blocat

CNADNR: Sistemul de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești este blocat
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2016

Sistemul electronic de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești s-a blocat, sâmbătă dimineață, din cauza unor probleme la un server, iar șoferii surprinși că au trecut podul fără a plăti taxa sau fără rovinietă pe perioada nefuncționării sistemului nu vor fi amendați, potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistemul electronic de plată a rovinietei și a taxei pentru podul de la Fetești este blocat de sâmbătă dimineață, astfel că șoferii care au plecat la drum în cursul acestei zile nu au putut plăti taxa, scrie News.ro.

”Nu se știe exact ora la care a picat serverul, posibil în jur de ora 5.00 dimineața. Se lucrează în prezent pentru remedierea situației, dar nu se știe când va fi gata”, a explicat un oficial al CNADNR.

Șoferii surprinși că nu și-au plătit rovinieta sau taxa de pod pe perioada nefuncționării sistemului nu vor primi amendă, a susținut sursa citată.

Podul de la Fetești este aglomerat în această perioadă din cauza numărului mare de șoferi care aleg să meargă spre litoral pentru Paște. 

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa pod
fetesti
cnadnr