Coronavirus: Vaccinarea nu mai este necesară pentru turiștii care vor să viziteze Israelul

Coronavirus: Vaccinarea nu mai este necesară pentru turiștii care vor să viziteze Israelul
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2022

Persoanele care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19 pot intra în Israel ca turiști fără o permisiune specială, pentru prima dată de la începutul pandemiei, informează agenția DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de marți, străinii care doresc să viziteze Israelul trebuie să efectueze două teste de reacție în lanț a polimerazei (PCR), unul înainte de plecare și unul după sosire. Până acum, regulamentul impunea dovada vaccinării pentru intrarea în această țară, scrie Agerpres.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

În plus, pentru israelienii nevaccinați care se întorc în țară nu mai este necesară o perioadă de cinci zile de carantină.

Ratele de infectare au scăzut în Israel de la sfârșitul lunii ianuarie. Luni, Ministerul Sănătății a raportat 10.869 de noi cazuri de infectare înregistrate în ziua precedentă.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Numărul persoanelor grav bolnave a fost, de asemenea, în scădere de la începutul lunii februarie. În urmă cu o zi, acesta era de 534.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Aproximativ 64% din populația Israelului este vaccinată cu schema completă.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
israel