DOCUMENT Sezonul estival 2022: Plajele nou create vor putea fi preluate direct de firmele care au închiriat plaje învecinate. Tarifele stabilite și noile plaje ce pot fi închiriate

DOCUMENT Sezonul estival 2022: Plajele nou create vor putea fi preluate direct de firmele care au închiriat plaje învecinate. Tarifele stabilite și noile plaje ce pot fi închiriate
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 28 apr 2022

Pentru sezonul estival 2022, suprafețele de plajă nou create, ca urmare a implementării proiectului ”Reducerea eroziunii costiere”, suprafețe ce nu sunt închiriate, vor putea fi atribuite direct operatorilor economici care au încheiate contracte de închiriere a plajelor aflate în vecinătatea vestică a acestor suprafețe, a decis Guvernul prin ordonanță de urgență.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit ministerului de resort, în urma proiectului ”Reducerea eroziunii costiere” au rezultat 100 de hectare de noi plaje, iar în prezent există 400 de operatori economici care au închiriate plaje.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

În termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a ordonanței de urgență, inclusiv ziua intrării în vigoare și a 15-a zi, operatorii economici care au încheiate contracte de închiriere a plajelor aflate în vecinătatea vestică a suprafețelor menționate pot transmite Administrației Naționale ”Apele Române” prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral o adresă, prin care solicită încheierea unui act adițional, în vederea utilizării suprafeței de plajă nou creată.

Netransmiterea adresei în termenul de 15 zile de la data intrării în vigoare, inclusiv ziua intrării în vigoare și a 15-a zi, a ordonanței de urgență atrage decăderea acestora din dreptul de a beneficia de aplicarea acestor prevederi.

Cea mai mare sală de badminton din București, deschisă pe platforma Antilopa: Telefonul potrivit la momentul potrivit CITEȘTE ȘI Cea mai mare sală de badminton din București, deschisă pe platforma Antilopa: Telefonul potrivit la momentul potrivit

Administrația Națională „Apele Române” prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, după înregistrarea adresei, prin care solicită încheierea unui act adițional, în vederea utilizării suprafeței de plajă nou creată, este obligată să inițieze demersurile de încheiere a actelor adiționale.

Adresa menționată va cuprinde în mod obligatoriu următoarele elemente: denumirea utilizatorului de plajă, denumirea sectorului de plajă, numărul de contract aflat în derulare, solicitarea cu privire la încheierea unui act adițional la contractul de închiriere, în vederea utilizării suprafeței de plajă nou creată.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

Adresele vor fi depuse prin posta, e-mail, fax sau inregistrate direct la sediul Administrației Naționale ”Apele Române” - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral.

Actele adiționale se încheie în termen de cel mult 20 zile de la expirarea celor 15 zile menționate și prevăd în mod obligatoriu suprafața de plajă nou creată, valoarea chiriei aferente acestei suprafețe și durata de valabilitate a acestuia, fără a depăși perioada sezonului estival 2022.

Datele de identificare ale suprafețelor de plajă nou create supuse atribuirii directe, precum și valoarea chiriei acestor suprafețe la care se pot încheia actele adiționale, sunt prevăzute în ANEXA care poate fi văzută AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
plaje
nou
creat
inchiria
firme
atribuire
direct
ordonanta
guvern
tarife