EXCLUSIV Bugetul de călătorii de 7 milioane euro pe an al Agenției Europene a Medicamentului - gestionat de o agenție de corporate travel management din România

EXCLUSIV Bugetul de călătorii de 7 milioane euro pe an al Agenției Europene a Medicamentului - gestionat de o agenție de corporate travel management din România
scris 12 dec 2018

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a semnat un contract pe 4 ani cu agenția de turism Business Travel pentru furnizarea de servicii integrate de călătorii în scop de afaceri, în valoare de 7 milioane de euro pe an, plus TVA. 

 

Daca Bucureștiul nu a reușit să obțină găzduirea Agenției Europene a Medicamentului, pierzând în final cursa în favoarea Amsterdamului, România va gestiona, prin Business Travel, bugetul de călătorii al EMA. Agenția Europeană a Medicamentului, cu sediul la Londra, a semnat un contract de 28 de milioane de euro pentru patru ani cu Business Travel din România, fondată de Paula Dobrescu. 

Contactați de Profit.ro, reprezentanții Business Travel vorbesc de o premieră pentru piața românească de corporate travel.

"EMA este o instituție, în ansamblul ei, foarte dinamică, ce necesită operațiuni de travel pentru beneficiari localizați în toate statele membre UE, inclusiv în cele in curs de aderare", spune Marian Ionescu, directorul comercial al Business Travel.

Peste 100.000 de investitori și-au închis business-urile sau se află în dificultate în acest an. \ CITEȘTE ȘI Peste 100.000 de investitori și-au închis business-urile sau se află în dificultate în acest an. "Sunt prea mulți cei angrenați în business care acționează din fler, cu investiții peste posibilități în clădiri, mașini.” Cele mai riscante domenii

Agenția Europeană a Medicamentului are sediul central la Londra, urmând ca din 2019 să se mute la Amsterdam. Majoritatea covârșitoare a zborurilor nu au ca aeroport de plecare sau aterizare vreun aeroport din România.

Business Travel este una dintre companiile cele mai puternice de pe piața de turism din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
business travel
contract
ema