EXCLUSIV Începutul anului școlar - amânat

EXCLUSIV Începutul anului școlar - amânat
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 31 iul 2019

Conducerea Ministerului Educației, reprezentanții părinților și reprezentanți ai patronatelor din turism vor avea discuții cu privire la amânarea începutului de an școlar cu o săptămână, respectiv 16 septembrie în loc de 9 septembrie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De ce este important: Potrivit ordinului ministrului Educației, cursurile anului școlar 2019-2020 încep la 9 septembrie și sunt dispuse pe durata a 35 de săptămâni - semestrul I între 9 septembrie  - 20 decembrie 2019 și semestrul al II-lea între 13 ianuarie - 12 iunie 2020.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, astăzi, pentru Profit.ro că există solicitări din partea mediului de afaceri pentru amânarea cu o săptămână a începerii cursurilor noului an școlar.

GALERIE FOTO Plajă fără hoteluri la malul mării a început să atragă turiști la 30 de ani de când constănțenii veneau în zonele \ CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Plajă fără hoteluri la malul mării a început să atragă turiști la 30 de ani de când constănțenii veneau în zonele "Trei papuci" și "Tataia"

Săptămâna viitoare, luni, vor avea discuții cu aceștia și cu asociațiile de părinți și elevi pentru a analiza această solicitare, a precizat Andronescu.

UPDATE Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut oficial ministrului să ia în considerare amânarea noului an școlar.

Patronatele din turism sunt cele care au solicitat amânarea cu o săptămână a începerii școlii, astfel încât elevii și părinți acestora să poată profita de ofertele de toamnă din turismul intern.

viewscnt
Afla mai multe despre
tuism
an
scolar
amanare
inceput