FOTO O casă "Barbie" este de închiriat pe Airbnb în Malibu

FOTO O casă "Barbie" este de închiriat pe Airbnb în Malibu
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2023

Fanii Barbie vor putea în curând să locuiască în casa în mărime naturală a celebrei păpuși Mattel. Pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig, care va fi lansat în cinematografe pe 19 iulie, Airbnb va oferi spre închiriere casa de vis Barbie din Malibu, California.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fanii interesați se pot înregistra pe site-ul Airbnb începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea, scrie News.ro

Madridul intră în cursa pentru turiștii înstăriți cu un pariu pe hotelurile de cinci stele CITEȘTE ȘI Madridul intră în cursa pentru turiștii înstăriți cu un pariu pe hotelurile de cinci stele

Casa va putea fi închiriată doar pe 21 și 22 iulie 2023, pentru două sejururi individuale de o noapte pentru maximum două persoane. Chiriașii vor fi responsabili doar pentru costurile de călătorie până în Malibu.

Această reședință de la malul mării a fost vopsită în roz aprins și dispune de o piscină uriașă, un teren de sport, un atelier de activități, o bucătărie complet echipată și o sală de cinema.

FOTO O casă

În timpul șederii lor, locatarii vor putea descoperi și decorațiuni în stilul Barbie, precum un cal uriaș din plastic, plăci de surf, o sală de patinaj pe role și un ring de dans disco.

Cu ocazia lansării filmului "Barbie", Airbnb se angajează, de asemenea, să facă o donație unică către Salvați Copiii, care oferă resurse de învățare și sprijin copiilor, familiilor și comunităților pentru a sprijini încrederea fetelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
barbie
malibu